Picture
Customer Service
Speak to an agent
+377 93 25 47 01
 


Formula 1 Great Britain Grand Prix Programme (Provisional) 

   

 

 

THURSDAY 5th JULY

 


Masters Historic

 

Practice Session 15:30 - 16:10

Track Activity

 

Williams Heritage Demonstration 16:30 - 17:10

 

 

FRIDAY 6th JULY

 


GP3 Series

 

Practice Session 08:35 - 09:20

Formula 1

 

First Practice Session 10:00 - 11:30

FIA Formula 2

 

Practice Session 11:55 - 12:40

Promoter Activity

 

The Tigers Parachute Team - Air Display         12:45 - 13:00

Masters Historic

 

Qualifying Session 13:00 - 13:25

Formula 1

 

Second Practice Session 14:00 - 15:30

Promoter Activity

 

Silverstone 70th Anniversary Parade 15:45 - 16:00

FIA Formula 2

 

Qualifying Session 16:10 - 16:40

GP3 Series

 

Qualifying Session 17:05 - 17:35

Porsche Mobil 1 Supercup        

 

Practice Session 18:00 - 18:45

 

 

SATURDAY 7th JULY

 


Masters Historic

 

First Race (TBC Laps or 25 Mins) 08:15 - 08:45

GP3 Series

 

First Race (20 Laps or 40 Mins) 09:25 - 10:10

Formula 1

 

Third Practice Session 11:00 - 12:00

Promoter Activity

 

Silverstone 70th Anniversary Parade 12:15 - 12:30

FIA Formula 2

 

Drivers' Parade 13:10 - 13:30

Promoter Activity

 

Chinook Helicopter Display TBC 13:10 - 13:30

Formula 1

 

Qualifying Session 14:00 - 15:00

FIA Formula 2

 

First Race (29 Laps Or 60 Mins) 15:45 - 16:50

Formula 1

 

Drivers Fan Forum TBC 17:00 - 18:00

Porsche Mobil 1 Supercup

 

Qualifying Session 17:15 - 17:45

 

 

SUNDAY 8th JULY

 


GP3 Series

 

Second Race (15 Laps Or 30 Mins) 08:05 - 08:40

FIA Formula 2

 

Second Race (21 Laps Or 45 Mins) 09:20 - 10:05

Masters Historic

 

Second Race (TBC Laps or 25 Mins) 10:30 - 11:00

Porsche Mobil 1 Supercup

 

Second Race (13 Laps or 30 Mins) 11:25 - 12:00

Promoter Activity

 

Silverstone 70th Anniversary Parade 12:10 - 12:20

Formula 1

 

Drivers' Track Parade 12:30 - 13:00

Formula 1

 

Starting Grid Presentation 13:10 - 13:20

Promoter Activity

 

The Red Arrows Air Display TBC 13:30 - 13:50

Formula 1

 

National Anthem 13:56

Promoter Activity

 

The Red Arrows Fly Past TBC 13:57 - 13:59

Formula 1

 

Grand Prix (52 Laps or 120 Mins) 14:10 - 16:10
   

 

 

*Please be aware that the programme is subject to change. All times listed are local (time zone of the event location).

 

 

We use cookies to personalise your experience and analyse traffic to this site. Information about your use of our site is shared with our social media, advertising and analytics partners who may combine it with other information that you´ve provided to them or that they´ve collected from your use of their services. For more information, read our Privacy Policy.